Over de Seamosslab

We leven in een informatietijdperk waarin we voorzien zijn in de beste technologieën. Alsnog ondervinden we steeds meer struikelblokken om het menselijk lichaam in gezonde staat houden. Mensen zijn zieker dan ooit tevoren en hebben geen tijd/zin/kennis om een switch in het bewustzijn te maken.

Het lichaam vereist de juiste PH waarde om goed te kunnen functioneren, maar ook vitaminen, mineralen, vezels en eiwitten. Een gevarieerd dieet lost al een hele hoop problemen op. Maar toch hebben we soms een duwtje in de juiste richting nodig. 

Wij willen hierin onze bijdrage aan de wereld leveren door een platform te creëren waarop we bewust bezig zijn met onze gezondheid. Na 2 jaar zelf Sea Moss te hebben geconsumeerd, hebben we besloten na de vele aanvragen om onze kennis en ervaring in te zetten door de Seamosslab op te richten. Graag zien we de wereld groeien, bloeien en gezonder leven. We faciliteren hierin door de beste kwaliteit Sea Moss aan te bieden. Graag laten we iedereen kennis maken met deze superfood zodat we allemaal een nog mooier en gezonder leven kunnen leiden.

Vandaag de dag zijn er meer dan 10.000 zeewiersoorten bekend. Om deze reden is het dan ook belangrijk dat wij over de juiste informatie beschikken door middel van zelfstudie.

 Over de Seamosslab

HEALTH IS THE GREATEST POSSESSION